Home » Nieuws » Fox vakanties verkoopt verre reizen per opbod

Fox Vakanties verkoopt verre reizen per opbod

Geselecteerde reizen voor slimme koper voor weinig beschikbaar

woensdag 03 juni 2009

FOX Vakanties gaat als eerste online touroperator in Nederland reizen uit eigen aanbod naar verre bestemmingen veilen. Op reisveiling.nl worden geselecteerde reizen per opbod verkocht. Koper is de hoogste bieder binnen de aangegeven veilingperiode.

Wie zelf probeert om zo goed mogelijk in te spelen op de huidige economische situatie kan aantrekkelijke voordelen binnenhalen. Zo is het mogelijk om voor een relatief laag bedrag naar een verre bestemming te reizen. 'Een droomvakantie voor een bodemprijs', laat Fopx weten.

Voor slimme planners
Met reisveiling.nl biedt FOX Vakanties aan slimme planners de helpende hand om in dure tijden avontuurlijk, comfortabel en/of luxueus naar een verre bestemming op vakantie te gaan. Elders heeft dit idee al zijn nut bewezen. In landen als Amerika en Engeland is het fenomeen van de reisveiling aan een stevige opmars bezig.

Per opbod
Reisveiling.nl werkt per opbod. Dit betekent dat speciaal voor deze veiling geselecteerde reizen worden verkocht aan de hoogste bieder binnen de periode dat een veiling loopt. FOX Vakanties maakt onderscheid in lopende veilingen en te verwachten veilingen. In beide categorieën kunnen eventuele gegadigden zich op reisveiling.nl van de benodigde informatie voorzien; voor aanvullende gegevens is er een link naar de algemene website www.FOX.nl.

De hoogste bieder

Wie een bod wil uitbrengen, dient zich eerst aan te melden via het formulier op de website. Desgewenst wordt informatie verstrekt over hogere biedingen. Na afloop van de veiling ontvangt de hoogste bieder een e-mail met vervolgstappen. De overige bieders ontvangen een e-mail met de melding dat hun bieding niet is gehonoreerd.Internet: www.fox.nl