Home » Nieuws » Zwitserland op fiets en wandelbeurs

Zwitserland vooral fiets- en wandelbestemming

Uitgebreide presentatie op Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam RAI

donderdag 17 februari 2011

Zwitserland Toerisme presenteert zich eind februari op de Fiets en Wandelbeurs samen met de regio's Berner Oberland, Graubünden en Ticino. In alle andere perioden dan de winter is fietsen en/of wandelen één van de belangrijkste activiteiten van toeristen die het land bezoeken.

Ticino©ticinoturismo_swissimage.jpg
Opmerkelijke richtingwijzer, zoals hier in Ticino, Zwitserland. Niet klakkeloos de aangewezen richting volgen.

Het land heeft een uitgekiend netwerk van routes. Maar volg niet automatisch de pijl van de richtingwijzer, zoals uit deze foto blijkt. Bezoekers kunnen op de beurs persoonlijk advies krijgen over het zeer diverse aanbod, variërend van meerdaagse langeafstandstochten tot regionale en lokale wandel-, fiets- en mountainbikeroutes.

E-bike arrangementen
In de Zwitserlandstand is verder SwissTrails present, de grootste Zwitserse aanbieder van wandel- en fietsvakanties en MTB/E-bike-arrangementen met verzorgd bagagevervoer aanwezig. Kaasfabrikant Emmi geeft de bezoekers een lekker (voor)proefje op de vakantie in Zwitserland en bij een spelletje "alpengolf" kan ook nog eens een reis gewonnen worden.De beurs is op 26 en 27 februari in de Amsterdamse Rai.

Internet:
- www.fiets-en-wandelbeurs
- www.myzwitserland.com