Home » Nieuws » Combikaart voor ns en efteling

Combikaart voor NS en Efteling

Samenwerking NS en Efteling start met voordelige NS-Wonderkaart

donderdag 13 april 2006

Vanaf woensdag 12 april 2006 is de nieuwe NS-Wonderkaart te koop. Met de NS-Wonderkaart kopen klanten in één keer een gecombineerde kaart voor de trein- en busreis én de toegang tot de Efteling, waarbij zij in totaal zo´n 20% korting ontvangen. Het nieuwe kaartje is te koop via www.ns.nl/Efteling en iedere besteller ontvangt na boeking een speciaal spelletjesboekje.

De NS-Wonderkaart
Met de NS-Wonderkaart mogen maximaal 3 kinderen (tot 12 jaar) gratis mee in de trein en de bus. Na de boeking krijgt de besteller voor onderweg een sprookjesachtig boekje toegestuurd. In dit boekje staan onder andere spelletjes, een sprookjesverhaal, rebussen, een woordzoeker en een speciale NS-Wondercode. Deze code kan in het Sprookjesbos ontcijferd worden en is vervolgens in het Efteling Theater goed voor een Wondercadeau. Nadere informatie over de code treft de klant in het boekje zelf.

Samenwerking NS en Efteling
De voordelige NS-Wonderkaart is het eerste resultaat van de nieuwe samenwerking tussen de NS en de Efteling. De komende drie jaar zullen beide partijen intensief de mogelijkheden bekijken om elkaar verder aan te vullen en te versterken. Dit betekent dat klanten van de NS en de Efteling aanbiedingen, leuke acties en verrassingen tegemoet kunnen zien. Verder zullen reizigers op de stations Tilburg en Den Bosch, onder andere door perronbestickering, en in de treinen de sfeer van de Efteling proeven.

Daarnaast heeft de samenwerking tussen de NS en de Efteling tot doel om van elkaar te leren. Daarom zullen er onder meer uitwisselingsprogramma's voor medewerkers worden opgestart. Onder de noemer ‘Het Spoor naar de Wereld vol Wonderen' zal de samenwerking in de komende periode verder vorm krijgen.Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie en/of digitaal beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de Efteling: telefoon (0416) 288100, e-mail: communicatie@efteling.com of NS persvoorlichting: (030) 2357070.

Er is digitaal beeldmateriaal beschikbaar van de NS-Wonderkaart én van de perronbestickering op de NS-stations Tilburg en Den Bosch.