Informatie over Mongolie

Verkeersbureau Mongolië start in Nederland

Nederland is een verkeersbureau rijker en wel dat van Mongolië. Het Mongools Verkeersbureau opende 20 augustus de deuren in Breda. Het verkeersbureau richt zich op (avontuurlijke) toeristen en zakelijke reizigers.

Steeds meer reizigers ontdekken de schoonheid van het landschap, de gastvrijheid van de nomaden en het avontuurlijke karakter van het leven op de steppe. Maar ook in de zakelijke wereld heeft Mongolië veel te bieden: een stabiele democratie in de achtertuin van China met een dynamische economie.

Mongoolsverkeersbureau.nl

Vanwege deze groeiende belangstelling is nu in Nederland het Mongools Verkeersbureau opgericht. Het verkeersbureau heeft tot doel om Mongolië te promoten onder reizigers, ondernemers en andere belangstellenden. Als eerste activiteit is de website MongoolsVerkeersbureau.nl gecreëerd met een veelheid aan praktische maar ook meer diepgaande informatie over Mongolië.

Uitwisseling

Met de Mongoolse gemeenschap in Nederland wordt gewerkt aan culturele uitwisselingen. Voor zakelijke partners is er een initiatief om samenwerking te bevorderen.

24-8-2009